....
3DBearin syksy täydessä vauhdissa


3DBear on ylpeä saadessaan olla mukana loistavien muiden startupien kanssa xEdun syksyn 2016 luokalla. xEdu on koulutusteknologiaan keskittyvä intensiivinen kiihdyttämöohjelma, josta olemme hakemassa etenkin oppia ja vetoapua 3DBearin tuotekehitykseen. Syksyn alkuun on mahtunut monta jännittävää hetkeä, uutta tuttavuutta sekä lähes hengästyttävän paljon asiaa - kuin lukuvuoden alkuun parhaimmillaan.

Tällä viikolla koko tiimi on päässyt kirjaimellisesti koulun penkille, kun olemme käyneet keräämässä mielipiteitä ja palautetta kahden koulun oppilailta. xEdussa on mukana 40 pilottikoulua, joiden kanssa kiihdyttämön startupit pääsevät yhteiskehittämään tuotteitaan. Ainutlaatuinen mahdollisuus saada suoraa ja rehellistä palautetta suoraan loppukäyttäjiltä.

Seuraavana askeleena on viedä pelimaailman abstraktius käytännön tasolle, ja tulostaa yhdessä oppilaiden kanssa 3D-mallinnettuja esineitä matematiikan tunnilla. 3DBearin toimistolla tulostimet ovat jo käynnissä, kun testaamme prototyyppejä.

Tästä tulee huikea syksy, tervetuloa mukaan seuraamaan Karhun matkaa!

..

Exciting News - 3DBear Started in xEdu Accelerator

3DBear team is extremely proud member of the xEdu family in the Autumn 2016 batch. xEdu is one of the first accelerator programs in Europe to focus on edtech. During these upcoming three months, all teams are going through an intense program filled with workshops, mentoring, network creation and product development.

Recent weeks have been full of excitement and buzz while the 3DBear team has visited different schools. Just as exciting as back in the days when new semester had just started. Over 40 Finnish schools have agreed to work as pilot schools where teams can improve their products.

We’re happy to collaborate with the schools and gain highly valuable first-hand feedback straight from target users. The 3DBear team has literally hit the books when developing inspirational yet pedagogic content for school classes.

We are super excited about the upcoming weeks at xEdu. 3DBear has put his thinking cap on and printers are already warmed up while testing the prototypes. You are warmly welcomed to explore the 3D world with Bear!

..

Exciting News - 3DBear Started in xEdu Accelerator

3DBear team is extremely proud member of the xEdu family in the Autumn 2016 batch. xEdu is one of the first accelerator programs in Europe to focus on edtech. During these upcoming three months, all teams are going through an intense program filled with workshops, mentoring, network creation and product development.

Recent weeks have been full of excitement and buzz while the 3DBear team has visited different schools. Just as exciting as back in the days when new semester had just started. Over 40 Finnish schools have agreed to work as pilot schools where teams can improve their products.

We’re happy to collaborate with the schools and gain highly valuable first-hand feedback straight from target users. The 3DBear team has literally hit the books when developing inspirational yet pedagogic content for school classes.

We are super excited about the upcoming weeks at xEdu. 3DBear has put his thinking cap on and printers are already warmed up while testing the prototypes. You are warmly welcomed to explore the 3D world with Bear!

....

Suomi
Svenska
English